snygg sotning!


Svart sotning är ett snyggt tips om du inte vet hur du  ska sminka dig på  kvällen och om du inte har tid att få till någon annan sminkning.
Sotningen får dig att känna dig snyggare och är lättre än vad du tror att göra!

Följ bilderna och texten steg för steg så  kan inget gå  fel!


Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen utan att lägga sig i veck. Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.


Den svarta skuggan lägger du på halva ögonlocket, börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant, den kallas intensitetskugga. Applicera även skuggan längs undre fransraden



Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. Applicera grå skugga från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.


En ljus skugga applicerar du i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Lägg sedan en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant.


Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt. Avsluta med en volymgivande mascara!



Hitta denna beskrvning på  kicks.se
gå in och kolla på  deras hemsida för mer tips och råd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0